Hakkımızda
Erzincan, Kemaliye (Eğin) kökenli aile 1945 yılında Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, merhum Osman Yalçınsoy’un açtığı küçük kasap dükkanıyla kuşaklar boyu sürecek güçlü bir işletmenin temellerini atmıştır.
1970 yılına kadar bir çok dükkan açan Osman Yalçınsoy 1970 yılında Ankara Bahçelievler semtine geçerek büyük bir adım atmış, zamanla bayrağı oğlu Hacı Bey Yalçınsoy ve torunu Nevzat Yalçınsoy alarak toptan ve perakende et satışlarında Ankara’nın aranan markası olmuştur.
Etin lezzetinin yanında sağlıklı koşullarda işlenmesine oldukça önem veren Yalçınsoy Et, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın vermiş olduğu üretim sertifikalarına da sahiptir.
Yalçınsoy Et'in önem verdiği konulardan biri de birlikte çalıştığı usta kasaplardır. Et işlemenin ayrı bir sanat ve zanaat olduğunu düşünen Yalçınsoy Et'in bütün çalışanları çekirdekten yetişmiştir ve mesleğin gerektirdiği tüm bilgi, beceriye sahiptir.
70 yılın sonunda, firma dördüncü kuşak Hüsamettin Yalçınsoy ile kendini sürekli yenileyerek ve büyüyerek devam etmektedir